Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Ερώτηση: Τα κομμάτια που δημοσιεύεις ακούγονται μισοτελειωμένα και ελλειπή.
Απάντηση: Αν σου ακούγονται έτσι είναι γιατί τα περισσότερα είναι μισοτελειωμένα και ελλειπή. Για την ακρίβεια δε θεωρώ ότι υπάρχει μια τελική ολοκληρωμένη μορφή ενός κομματιού, αλλά μια εξέλιξή του στο χρόνο. Μερικές φορές θα ξαναδουλέψω ένα κομμάτι, και θα δημοσιεύσω μια καινούρια εκδοχή μου.

Ερώτηση: Το έτερόν μου ήμισυ ενοχλείται από τη μουσική σου και μου ζητάει να σταματήσω να την ακούω δυνατά.
Απάντηση: Αυτό είναι από τα καλύτερα κοπλιμέντα που έχω ακούσει. Αυτό σημαίνει ότι επηρρεάζει το έτερόν σου ήμισυ, έστω και αρνητικά. Οπότε θα σε συμβούλευα να παίζεις τη μουσική μου όταν λείπει, εκτός και αν θέλεις σκόπιμα να ενοχλήσεις. Δε θα ήθελα βέβαια η μουσική μου να χρησιμοποιηθεί ως όργανο βασανισμού.

Ερώτηση: Τα κομμάτια που δημοσιεύεις έχουν τονικά και ρυθμικά λάθη. Γιατί τα δημοσιεύεις έτσι; Δε μπορείς να τα επεξεργαστείς και να διορθώσεις τα λάθη που έχουν.
Απάντηση: Η σύγχρονη τεχνολογία μας δίνει τη δυνατότητα να επεξεργαστούμε εξαντλητικά τα κομμάτια μας και να τα κάνουμε ρυθμικά και τονικά άψογα (θεωρώντας π.χ. ότι ένα κομμάτι είναι γραμμένο σε μια συγκεκριμένη κλίμακα και ο οργανοπαίχτης έκανε εκτελεστικό σφάλμα). Όμως αυτός δεν είναι ο δικός μου σκοπός. Σκοπός μου είναι να αιφνιδιάσω τον ακροατή και να τον εκνευρίσω με το θράσος μου να δημοσιεύω κομμάτια που δεν είναι σε καμμία περίπτωση άψογα, αλλά ατελή, όπως όλα σε αυτό τον κόσμο.

Ερώτηση: Γιατί δημοσιεύεις τα κομμάτια σου;
Απάντηση: Γιατί έτσι γουστάρω.

Ερώτηση: Θέλω να χρησιμοποιήσω τη μουσική σου για επαγγελματικούς λόγους.
Απάντηση: Επικοινώνησε μαζί μου στέλνοντας ένα μήνυμα στο Facebook ή στο Twitter.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου